Förlåt återigen!

Ja texten säger ju ganska mycket! Förlåt återigen att jag uppdatreat väldigt dåligt men det är faktiskt sommarlov och vädret har varit underbart så jag sitter ju inte inne vid datan utan njuter av det vackra vädret. Men idag skulle jag ha bloggat men jennys data ville inte :(. Jaja kan berätta om de senaste dagarna istället.

Iförrgår var jag på stranden med mina fina vänner sara.e, malin och jenny. Vädret var underbart och brevid oss låg några snygga killar, inte fel!^^
Dagen sluta med att jag sov hos jenny sommna i sängen otroligt fort. Natten var underbar drömmde riktigt riktigt sött, (svävar på små rosa moln) hihi!

Dagen efter bakade jag och jenny en smaskig kladd kaka och spelade spel. Senare vid 2-3 tiden åkte vi och bada, trevligt trevligt!
Såg en liten sötnos som var typ 10 år cutie pie! hihi han vikna hejdå till oss supersöt!♥

När jag kom hem försökte ja börja packa till italien det gick inte bra så slutade. Nu sitter jag och kollar på agata cristie (hur det nu stavas) mycket trevligt!

Godnatt och dröm sött!♥


 Ja! det kan man kalla bildbrist 7an typ...

Stranden!

Varit på starnden idag med jenny riktigt mysigt faktiskt! Det var jätte skönt i vattnet och vädret var underbart!♥
Kom hem för en stund sen och har duschat eftersom jag inte gjorde det på morgonen. Nu ska jag åka till pappis och sova där inatt mys! saknar mina små pojkar♥.
Ny duschad. (tycker faktiskt jag har fått lite färg i solen idag, iaf lite!)

Min förebild& idol!

Ja min största idol är justin bieber inte bara för hans musik utan för att jag älskar hans personlighet och hur han är han är verkligen en förebild för mig och fått mig att var mig själv! Så justin är verkligen min förebild och idol!
Han är ju världens sötaste/snyggaste också det gillar vi! Älskar alla justins låtar dom är så bra och klarar inte en dag utan att lyssna på dom! Mina kompisar tycker väll att jag överspelar han lite men håller inte alls med! Läser också min favvo blogg som e om han varje dag www.justinbieber.blogg.se underbar! ♥

Lite bilder!♥


Oups

Miss av mig sry förra inlägget dampa å det blev ingen bild jaja!


Hiss/ diss?

<a href="http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/wonderland-116/haley-balconette-top-116146-1042/" title="Haley Balconette Top SEK 179, Wonderland - NELLY.COM"><img src="http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/productOverview/116155-1042.jpg" alt="Haley Balconette Top SEK 179, Wonderland - NELLY.COM" border="0" /></a>

Vad tycks? Själv älskar jag den ska nog beställa hem den!

Ny bloggdesign

Juste ska fixa ny bloggdesign min header är från förra sommaren och gillar heller inte text stilen eller färgen! Så den ska fixas! Nej nu ska jag duscha och fixa iordning mig. Slänger in lite bilder på justin vet att ni älskar det! ^^


Naaw!♥ 


Hur cute är inte den här!?♥
(Typa alla mina jb bilder är tagna från www.justindrewbieber.blogg.se )

Justin& prommenad

Hej! ställde klockan på 8.30 men vaknade 10.18 -.- *suck* Aja sitter här och lyssnar på justin♥ (ovanligt). Hunden vill ut så måste lämmna datan för några minuter:( och gå ut på prommenad.

Juste blir förmodlingen att träffa jenny vid tre tiden också. Men nu ska jag ut med tindra.

Ses!



Huvudvärk& dalarna

hej igen! Har huvudvärk :( ska ta en tablett och hoppas på att det gåtr över.  Förlåt för att jag inte bloggat men det har ju varit midsommar och jag har varit i dalarna och haft fullt upp! Jag och malin åkte dit i torsdags vi var väl framme vid 10 tiden (kvällen) typ och ja packade upp väskorna och och gick in i vår stuga där vi skulle sova "herbret". Men det blev inte mycket med det efter att jag hade sett en fluga som dött stående i min säng.. Euuw! Så vissa fick maka lite på sig så jag och malin fick sova tsm inne. Mycket mer av den dagen blev det inte lite tv och sen en massa "girl snack" i sängen.

Midsommar Afton
Dagen efter var det ju midsommar vi firade väll det som vanligt folk, midsommar mat och åka till midsommarstången. Vi åkte dit alla på fyrhjulingen herregud...
Jag och malin åkte fyrhjuling isabelle körde och ja då går det som det går vi råkade köra ner i ett dike in bland träd och grejer och några meter ifrån att få bada i en å med fyrhjulingen^^ vi bara gled och sen så stanna den aldrig och bromsarna var så tröga! men vi stängde av den så den stanna och lillebror fick hämta hjälp:P. Haha aja Men kul var det iallafall sen efter stången åkte vi och hyrde film "Allt för min syster" & "american pie" Vi checkade dom och mumsade candy:). "Allt för min syster" är så sevärd skit sorlig men skit bra!
Den andra filmen var skit det var en ny american pie som som sög!. Efter det blev det "girl snack" i sängen!

Midsommar Dagen

Lunch- middag med familj och släkt. Efter det körde jag och malin runt lite med fyrhjulingen vi råkade köra fel och var påväg ut på stora vägarna men det gick bra iallafall:) Sen blev alla gubbar haha nej men alla män eller vad man säger fulla och roliga hahaah malin "paper" haha...
Ja jag och malin hade "girlsnack" som vanligt tills jag upptäckte en spindel som hängde i en tråd 1 centimeter från min panna!! Jag skrek och malin greps av någon slags panik och döda den med min mobil!! Buhuhu..
Sen fick jag hemta papper och torka bort inälvorna från min mobil :S

Ja idag blev det bada och sen åka hem tråkigt men ändå skönt om 9 dagar åker jag till sol och bad i italien längtaar!

Nu ska jag duscha! ses

Pappa

Drar till pappa nu!
ses

Duschen

Nu ska jag hoppa in i duschen syns om 15 min!♥

07.00 Sommarlov!!??

Hej!

Måste bara säga att jag gick upp klockan 07.00 imorse..
Herregud fattar inte att jag gjorde det och det var inte för att jag vakna och ville kolla på tv NEJ!
utan jag skulle glatt ut och springa elljusspåret i hanveden med malin klockan 08.00 * Suck*
Det var iallafall extremt jobbigt men men...

Dagen fortsatte iallafall med att jag skulle vara hundvakt till min hund för mamma å alla skulle på begravning Totte (mormors systers man) har dött men han var 90 år så han var ju rätt gammal..
Så jag åkte hem och ja nu har jag suttit här vid datan ända sen dess. Jag har kollat färglinser eftersom jag ska köpa det och så har jag lyssnat på massa justin och läst favvo bloggen www.justindrewbieber.blogg.se 
Underbart!♥
Nu ska jag kolla på en bikini på nelly.com och sen tv tror jag.

Hörs!


Lalalalalalalala

You cant make up your mind, mind, mind, mind, mind
Pleas dont waste my time, time, time, time, time
Im not trayina rewind wind, wind, wind, wind
I wish our ♥ could come together as ONE...

Let me show youre what you missin...              ♥

PARADISE...

Whit me you winning girl, You dont have to roll the dice
Tell me what youe really here for, Them other guys?

I can see right through ya..
You seem like the type, to love em and leave em         
And disappear right after the song
So give me the night to show you hold you
Dont leave me out here dancing alone... ♥

♥KÄRLEK♥                                            

♥ÄLSKAR♥                                                           ME♥JUSTIN BIEBER       

                                                      
See ya!


Gröna lund

Är hoss amanda nu jag sara och line ska sova här:). Grönan var skit kuul inga köer!:D skriver mer imorgon..

Puss

Skolavslutnig imorgon :)

Imorgon är det skolavslutning, ingen mer skola fan vad sköönt! <3

bada, sola& lalala...

sitter och lyssnar på musik efter en lång och mysig dag i solen. Jag malin jenny och erica sola och hade det mys på rudan alla utom malin gick och bada och det var jätte skönt. Sen drog malin och erica hem men jag och jenny var kvar, vi gick till amy louise och liza dom kom och la sig och sola med oss sen gick vi och bada mys. Efter det vid typ 3 gick jag och bebis till centrum amy skulle köpa bikini underdel och vad det nu var! Den busungen drar ju till turkiet på lördat *avis* aja sen åkte jag hem och nu ska jag passa killarna.

puss


RSS 2.0